Onderweg
Blijf op de hoogte en volg Nancy
01 Augustus 2019 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
Vandaag was het dan echt zover. Linda en ma hebben me naar Schiphol gebracht voor mijn (hopelijk) eerste avontuur. Op Schiphol merkte ik dat het “survivallen” was begonnen. Een mega rij bij het inchecken. Op zich logisch met deze periode maar dat er gewoon 4 mensen niets zitten te doen en maar wachten op de businessclass mensen. Helaas hoor ik gewoon bij het ‘klootjesvolk’ en wachten we geduldig. Een pluspunt van wachten... je raakt aan de praat met een volkomen onbekende.
Na de lage wachtrij werd ik uitgezwaaid door zus- en moederlief en daar ging ik. Op naar de volgende immense lange rij. Ook hier heb ik niet echt problemen mee hoewel de tijd vrolijk door tikte en de gate om 15.00 zou sluiten. Bij de security werd uiteraard mijn tas eruit gepikt om vervolgens te ontdekken dat alles oké was. Ik vervolgde mijn weg naar de paspoortcontrole en je raadt het al..... Inmiddels was het het 15.05 uur. Zodra ik herkend was op de foto, testte ik mijn conditie en zette het op het lopen. Onderweg toch nog maar even gestopt voor een pitstop, want als je moet...
Bij de gate aangekomen kon ik gewoon doorlopen. Je snapt dat dit luxe was na al dat wachten. Dus voor iedereen die een hekel heeft aan wachten bij de gate.... zorg gewoon dat je in die andere rijen lekker lang bezig bent.
En dan kom je in het vliegtuig van Emirates en dan weet je niet wat er gebeurd. Twee verdiepingen en groot en lang.... ik zat bijna achterin en als ik door het gangpad keek, leek het wel een trein.
Ik had twee leuke reisgenoten naast me. Helaas waren zeniet van de groep (die heb ik nog steeds niet ontmoet). Het eten was prima, de films waren goed, kortom een prima vlucht.
Om 00.44 uur landden we in Dubai. Na wat winkels bekeken te hebben en een magneet te hebben gescoord voor mijn verzameling ben ik op mijn gemak richting de gate gelopen.
Deze gaat pas om 02.55uur open maar zo heb ik prima de tijd om mijn blog even bij te werken.
Volgens de papieren ben ik op 1 augustus om 13.15 uur in Bangkok. Dus de komende vlucht probeer ik even wat te slapen en dan lezen jullie mij morgen weer.
Liefs uit Dubai
31 Juli 2019 - 20:47
Ivonne:
Nog steeds niemand van de groep ontmoet? Misschien in t volgende vliegtuig...? Benieuwd naar je aankomst! Goede reis verder. Liefs xxx